E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak [E3 – Energy Balance Health Program for Students]

Kubányi Jolán, Breitenbach Zita, Raposa László Bence, Szabó Zoltán

Kulcsszavak


E3; egyetemisták; táplálkozás; testösszetétel; dietetikus; E3; college students; nutrition; body composition; dietitian

Teljes szöveg:

Teljes szöveg

Felhasznált szakirodalom


https://www.ogyei.gov.hu/otap_2014/ (Elérve: 2017.02.15)

Bellisle, F.: Meals and snacking, diet quality and energy balance. Physiology & Behavior, 2014; 134: 38–43.

Figler, M.: Életkor, életciklus és az egészség védelmének feladatai. Pécs, 2014.

Bosy-Westphala A, Latera W, Hitzea B et al. Accuracy of Bioelectrical Impedance Consumer Devices for Measurement

of Body Composition in Comparison to Whole Body Magnetic Resonance Imaging and Dual X-Ray Absorptiometry.

Obesity Facts, 2008; 1:319–324.

http://apps.who.int/bmi/index.jsp?introPage=intro_3.html (Elérve: 2017.02.17.)

Kubányi J., Breitenbach Z., Raposa L. B., Szabó Z.: E3 – Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak. Új Diéta,

;25 (1):17-19 http://mdosz.hu/e3-energia-egyensuly-egeszsegprogram-egyetemistaknak/ (Elérve: 2017.02.15)




DOI: http://dx.doi.org/10.24365/ef.v58i1.146

Refbacks

  • There are currently no refbacks.


ISSN 2498-6666 (online kiadás) ISSN 1786-2434 (nyomtatott kiadás)