E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak [E3 – Energy Balance Health Program for Students]
Kulcsszavak
Teljes szöveg:
Teljes szövegFelhasznált szakirodalom
https://www.ogyei.gov.hu/otap_2014/ (Elérve: 2017.02.15)
Bellisle, F.: Meals and snacking, diet quality and energy balance. Physiology & Behavior, 2014; 134: 38–43.
Figler, M.: Életkor, életciklus és az egészség védelmének feladatai. Pécs, 2014.
Bosy-Westphala A, Latera W, Hitzea B et al. Accuracy of Bioelectrical Impedance Consumer Devices for Measurement
of Body Composition in Comparison to Whole Body Magnetic Resonance Imaging and Dual X-Ray Absorptiometry.
Obesity Facts, 2008; 1:319–324.
http://apps.who.int/bmi/index.jsp?introPage=intro_3.html (Elérve: 2017.02.17.)
Kubányi J., Breitenbach Z., Raposa L. B., Szabó Z.: E3 – Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak. Új Diéta,
;25 (1):17-19 http://mdosz.hu/e3-energia-egyensuly-egeszsegprogram-egyetemistaknak/ (Elérve: 2017.02.15)
DOI: http://dx.doi.org/10.24365/ef.v58i1.146
Refbacks
- There are currently no refbacks.
ISSN 2498-6666 (online kiadás) ISSN 1786-2434 (nyomtatott kiadás)