Árkülönbségek modellezése az egészséges és átlagos étrend között: új-zélandi esettanulmány [Modelling the cost differential between healthy and current diets: the New Zealand case study]

Mózes Noémi

Összefoglaló


A kutatás Új-Zéland lakosságára és azon belül konkrét etnikai csoportokra terjedt ki, a maorikra, akik polinéz őslakók leszármazottai és a Csendes–óceáni térség lakóira. Ahhoz, hogy modellezni tudják a két-hetes egészséges és átlagos élelmiszerek költségeinek eloszlását, összegyűjtötték azokat az élelmiszereket, amelyeket rendszerint fogyasztanak a családok

Kulcsszavak


ár, egészséges étrend, élelmiszer árak, modellezés, INFORMAS, kisebbségek táplálkozása

Teljes szöveg:

Teljes szöveg

Felhasznált szakirodalom


International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity (2018) 15:16




DOI: http://dx.doi.org/10.24365/ef.v59i3.281

Refbacks

  • There are currently no refbacks.


ISSN 2498-6666 (online kiadás) ISSN 1786-2434 (nyomtatott kiadás)