Keresés


 
Szám Cím
 
Évf. 59, Szám 1 (2018) Tartui felhívás az egészséges életmódért - Ismertető [Tartu call for a healthy lifestyle] Összefoglaló  Teljes szöveg
Veress Réka
 
Évf. 58, Szám 2 (2017) Hogyan befolyásolja a kultúra az egészséget? II. rész: Táplálkozás, kultúra és egészség [How does culture affect health and well-being? Part II: Nutrition, culture and health] Összefoglaló  Teljes szöveg
Nagy Barbara
 
Évf. 58, Szám 4 (2017) A környezeti tényezők hatása a testmozgási és étkezési szokásokra - a közösségi szintű fellépések lehetőségei [Contextual influen[ces on physical activity and eating habits - options for action on the community level] Összefoglaló  Teljes szöveg
Veress Réka
 
Évf. 57, Szám 4 (2016) OKOSTÁNYÉR® – új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára [OKOSTÁNYÉR® (smart plate)– new dietary guideline for the Hungarian adult population]  Teljes szöveg
Szűcs Zsuzsanna
 
Évf. 59, Szám 3 (2018) Könyvismertetés: Egészségfejlesztés [Book review: Health promotion] Összefoglaló  Teljes szöveg
Rét Anna
 
Évf. 57, Szám 1 (2016) Évindító megújuló lapszám 113 éve és most [Inaugural issue 113 years before and now]  Teljes szöveg
Kovács Anna Piroska, Solymosy József Bonifácz
 
Évf. 58, Szám 4 (2017) Mennyire hatékonyak a családalapú és az intézményi táplálkozási beavatkozások a gyermekek étrendjének és egészségének javításában? - Szisztematikus áttekintés [How effective are family-based and institutional nutrition interventions in improving children’s diet and health? - A systematic review] Összefoglaló  Teljes szöveg
Nagy Barbara
 
Évf. 58, Szám 3 (2017) Hatékony viselkedésmódosító technikák a testmozgás és az egészséges táplálkozás elősegítésére túlsúlyos és elhízott felnőtteknél; szakirodalmi áttekintés és meta-regressziós elemzések [Effective behaviour change techniques for physical activity and healthy eat-ing in overweight and obese adults; systematic review and meta-regression analyses]  Teljes szöveg
Nagy Barbara
 
Évf. 58, Szám 1 (2017) E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak [E3 – Energy Balance Health Program for Students]  Teljes szöveg
Kubányi Jolán, Breitenbach Zita, Raposa László Bence, Szabó Zoltán
 
Évf. 57, Szám 4 (2016) „Egészség-konyha” – Munkahelyi egészségfejlesztési programelem a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézetben ["Healthy kitchen" – Workplace health promotion programme element in the National Institute for Health Development] Összefoglaló  Teljes szöveg
Fekete Krisztina
 
Évf. 57, Szám 3 (2016) Egészségedre! Mókuskerék helyett! – Beszámoló a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet munkahelyi kampányáról [A report on the workplace health promotion campaign organized by the National Institute for Health Development]  Teljes szöveg
Köteles Gábor, Kutai Orsolya
 
Évf. 58, Szám 3 (2017) A zöldség-, gyümölcs- és hüvelyesek fogyasztása és a kardiovaszkuláris betegségek és halandóság 18 országban (PURE): prospektív kohorsz vizsgálat [Fruit, vegetable, and legume intake, and cardiovascular disease and deaths in 18 countries (PURE): a prospective cohort study]  Teljes szöveg
Bakacs Márta
 
0 - 0 ennyiből: 12
A keresés jellemzői:
  • A kis- és nagybetű között nem tesz különbséget.
  • A gyakori szavakat nem veszi figyelembe
  • Alapértelmezésként minden cikket megtalál, amely tartalmazza a kulcsszót.
  • Ha több kifejezés közül bármelyiket tartalmazhatja a keresett cikk, akkor az OR szót kell beszúrni a kifejezések közé. Pl.: megelőzés OR prevenció.
  • Összetett kereséshez használjon zárójelet. Pl.: archívum ((megelőzés OR prevenció) NOT ellátás)
  • Pontos egyezéshez használjon idézőjelet. Pl.:"időskori fizikai aktivitás"
  • Kizárni egy kifejezést - jellel, vagy NOT szóval lehet. Pl.: egészségfejlesztés -egészségügy vagy egészségfejlesztés NOT egészségügy
  • A * helyettesítő karakterként szolgál. Pl.: egészs* keresőszó esetén eredmény lehet a "egészség" és a "egészségfejlesztés" vagy "egészségügy" szavakat tartalmazó dokumentum is.