|
Szám |
Cím |
|
Évf. 59, Szám 1 (2018) |
Tartui felhívás az egészséges életmódért - Ismertető [Tartu call for a healthy lifestyle] |
Összefoglaló
Teljes szöveg
|
Veress Réka |
|
Évf. 58, Szám 2 (2017) |
Hogyan befolyásolja a kultúra az egészséget? II. rész: Táplálkozás, kultúra és egészség [How does culture affect health and well-being? Part II: Nutrition, culture and health] |
Összefoglaló
Teljes szöveg
|
Nagy Barbara |
|
Évf. 58, Szám 4 (2017) |
A környezeti tényezők hatása a testmozgási és étkezési szokásokra - a közösségi szintű fellépések lehetőségei [Contextual influen[ces on physical activity and eating habits - options for action on the community level] |
Összefoglaló
Teljes szöveg
|
Veress Réka |
|
Évf. 57, Szám 4 (2016) |
OKOSTÁNYÉR® – új táplálkozási ajánlás a hazai felnőtt lakosság számára [OKOSTÁNYÉR® (smart plate)– new dietary guideline for the Hungarian adult population] |
Teljes szöveg
|
Szűcs Zsuzsanna |
|
Évf. 57, Szám 1 (2016) |
Évindító megújuló lapszám 113 éve és most [Inaugural issue 113 years before and now] |
Teljes szöveg
|
Kovács Anna Piroska, Solymosy József Bonifácz |
|
Évf. 58, Szám 4 (2017) |
Mennyire hatékonyak a családalapú és az intézményi táplálkozási beavatkozások a gyermekek étrendjének és egészségének javításában? - Szisztematikus áttekintés [How effective are family-based and institutional nutrition interventions in improving children’s diet and health? - A systematic review] |
Összefoglaló
Teljes szöveg
|
Nagy Barbara |
|
Évf. 58, Szám 3 (2017) |
Hatékony viselkedésmódosító technikák a testmozgás és az egészséges táplálkozás elősegítésére túlsúlyos és elhízott felnőtteknél; szakirodalmi áttekintés és meta-regressziós elemzések [Effective behaviour change techniques for physical activity and healthy eat-ing in overweight and obese adults; systematic review and meta-regression analyses] |
Teljes szöveg
|
Nagy Barbara |
|
Évf. 58, Szám 1 (2017) |
E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak [E3 – Energy Balance Health Program for Students] |
Teljes szöveg
|
Kubányi Jolán, Breitenbach Zita, Raposa László Bence, Szabó Zoltán |
|
Évf. 57, Szám 4 (2016) |
„Egészség-konyha” – Munkahelyi egészségfejlesztési programelem a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézetben ["Healthy kitchen" – Workplace health promotion programme element in the National Institute for Health Development] |
Összefoglaló
Teljes szöveg
|
Fekete Krisztina |
|
Évf. 57, Szám 3 (2016) |
Egészségedre! Mókuskerék helyett! – Beszámoló a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet munkahelyi kampányáról [A report on the workplace health promotion campaign organized by the National Institute for Health Development] |
Teljes szöveg
|
Köteles Gábor, Kutai Orsolya |
|
Évf. 58, Szám 3 (2017) |
A zöldség-, gyümölcs- és hüvelyesek fogyasztása és a kardiovaszkuláris betegségek és halandóság 18 országban (PURE): prospektív kohorsz vizsgálat [Fruit, vegetable, and legume intake, and cardiovascular disease and deaths in 18 countries (PURE): a prospective cohort study] |
Teljes szöveg
|
Bakacs Márta |
|
0 - 0 ennyiből: 11 |
|